April 2, 2020

EU Burjassot proposa remunicipalitzar el cobrament de tributs

El servici, actualment en mans privades, costa 480000 euros anuals

Esquerra Unida ha tornat a presentar una moció per a remunicipalitzar la gestió del cobrament de tributs. La formació d’esquerres denúncia que el servici, actualment en mans d’una empresa privada, té un cost anual de 480000 euros. A més a més, en els últims dies l’Ajuntament ha tingut problemes perquè la concessionària no vol fer-se càrrec del cobrament en període voluntari.

“En Esquerra Unida apostem per la gestió pública. Els treballadors i treballadores del sector públic estan capacitats per a assumir la gestió sense costar-nos mig milió d’euros tots els anys. Casos com este demostren que el “dogma de fe del capitalisme”, que diu que la gestió privada és més eficient i barata que la pública, és fals i interessat, doncs cal assumir el benefici empresarial”, explica José López Camarillas, portaveu d’EU Burjassot.

“Es tracta d’optimitzar els recursos dels quals disposem i aplicar el sentit comú per a prioritzar la despesa d’uns diners que, a més a més, pertanyen a tots els veïns i veïnes. Per això, proposem a l’Equip de govern que, després de contractar el personal necessari per a la remunicipalització, les quantitats estalviades es destinen a millorar els servicis socials amb programes d’habitatge”.

 

Comments are closed.