March 23, 2019

Burjassot al Congrés dels DiputatsBurjassot en el Congreso de los Diputados

EU Burjassot millora els resultats de les municipals i duplica els de les anteriors generals

Burjassot no podria tindre millor representació a Madrid. Ricardo Sixto, ex regidor d’Esquerra Unida en l’Ajuntament, formarà al Congrés dels Diputats, malgrat la injusta llei electoral, grup parlamentari amb Cayo Lara i la resta de companys de la formació d’esquerres.
El cap de llista de EUPV-EV per València portarà a la Cambra baixa totes les propostes acordades en la coalició per a plantar cara al capitalisme salvatge i, sobretot, defensar les idees dels electors que han dipositat la seua confiança en ell.
Uns votants que han premiat especialment la tasca d’Esquerra Unida en el seu poble natal. I és que Burjassot ha tingut uns excel·lents resultats. Amb 1692 vots, un 8’28% del total, supera la mitjana provincial, vora el 6’77%. Millora els resultats de les eleccions municipals, on va traure 1432, per a convertir-se en la tercera força local. I duplica els sufragis de les generals de 2008, on només va obtenir 629 vots.EU Burjassot mejora los resultados de las municipales y duplica los de las anteriores generales

Burjassot no podía tener mejor representación en Madrid. Ricardo Sixto, ex concejal de Esquerra Unida en el Ayuntamiento, formará en el Congreso de los Diputados, pese a la injusta ley electoral, grupo parlamentario con Cayo Lara y el resto de compañeros de la formación de izquierdas.

El cabeza de lista de EUPV-EV por Valencia llevará a la Cámara Baja todas las propuestas acordadas en la coalición para plantar cara al capitalismo salvaje y, sobre todo, defender las ideas de los electores que han depositado su confianza en él.

Unos votantes que han premiado especialmente la labor de Esquerra Unida en su pueblo natal. Y es que Burjassot ha cosechado unos excelentes resultados. Con 1692 votos, un 8’28% del total, supera la media provincial, en torno al 6’77%. Mejora los resultados de las elecciones municipales, donde sacó 1432, para convertirse en la tercera fuerza local. Y duplica los sufragios de las generales de 2008, donde sólo obtuvo 629 votos.

Comments are closed.